مجله پزشکی ماهان مدیکال

مجله پزشکی ماهان مدیکال مرجعی جهت مطالعه مقالات علمی در حوزه پزشکی و سلامت

مجله پزشکی ماهان مدیکال

مجله پزشکی ماهان مدیکال مرجعی جهت مطالعه مقالات علمی در حوزه پزشکی و سلامت

طبقه بندی موضوعی

۲ مطلب در آذر ۱۳۹۹ ثبت شده است

جوراب های فشاری یک روش درمانی محبوب برای خستگی پاها و تورم ساق پا استبا پشتیبانی از گردش خون سالم ، این لباس هامی توانند سطح انرژی شما را افزایش دهند و خطر لخته شدن خون را کاهش دهند . اینها می توانند به نفع افرادی باشند که ایستاده ،دونده مسافت و بزرگترها کار می کنند.

اما جوراب واریس برای همه مناسب نیستند و تحقیقات نشان می دهد استفاده نادرست از آنها می تواند مضر باشد.

این مقاله اصول آنچه را که باید در مورد استفاده از جوراب های فشرده سازی بدانید و چگونگی اطمینان از ضرر بیشتر از منافع شما باپوشیدن آنها را بیان خواهد کرد.

جوراب های فشاری چیست؟

سیستم گردش خون شما خون تازه و غنی از اکسیژن را از طریق رگهای قلب منتقل می کندهنگامی که اکسیژن در بدن شما توزیع میشود ، خون تخلیه می شود و از طریق مجموعه دیگری از وریدها برمی گردد تا دوباره جبران شود.

خون در رگهای پاهای شما اغلب مجبور است برعکس نیروی جاذبه کار کند تا به قلب برگرددبه همین دلیل ، رگها و عروق پاهای شمابیشتر مستعد ضعیف شدن و ناکارآمد شدن هستندآنجاست که جوراب و جوراب های فشاری وارد می شوند.

جوراب های فشاری به مچ پا و ساق پا فشار وارد می کننداین فشار ملایم و مداوم در قسمت پایین سیستم گردش خون به شما کمک میکند تا از رگهای شما پشتیبانی شود زیرا خون را به قلب شما باز می گرداند.

جوراب های فشرده سازی با نسخه پزشک برای افرادی که دارای شرایط پزشکی خاص و سابقه خانوادگی هستند توصیه می شوداینداروها همچنین برای افرادی که در طول روز زیاد ایستاده اند ، پروازهای مکرر و افراد بالای 65 سال نیز محبوب هستند.

آیا پوشیدن جوراب های فشاری خطرناک است؟

به طور کلی ، پوشیدن جوراب ضد واریس در صورت انجام صحیح ، بی خطر استاین بدان معنا نیست که آنها برای همه افراد در هرشرایطی ایمن هستندبعضی از افراد نباید از جوراب های فشاری استفاده کنند ، مانند آنهایی که پوستی ظریف یا تحریک پذیر دارند.همچنین مهم است که جوراب های فشرده سازی به درستی نصب شوند.

در اینجا برخی از خطرات بالقوه وجود دارد که باید از آنها آگاه باشید:

می تواند گردش خون شما را قطع کند

جوراب و جوراب های فشاری برای ایجاد فشار مداوم است که گردش خون را پشتیبانی می کنداما وقتی به درستی نصب نشده باشند ،می توانند نتیجه عکس داشته باشند و از گردش خون در پاهای شما جلوگیری می کنند.

می تواند پاهایتان را چفت و کبود کند

اگر پوست خشک دارید و یا در آب و هوای با هوای خشک سفر می کنید (مانند هواپیما، پوست شما بیشتر لکه دار یا خراشیده میشودافرادی که از موانع پوستی در معرض خطر قرار دارند ممکن است دچار بریدگی ، خراش و کبودی جوراب های فشاری شوندتوجهداشته باشید که وقتی جوراب های فشاری یا جوراب ها به درستی متناسب باشند ، به احتمال بسیار کمتری این اتفاق می افتد.

می تواند باعث خارش ، قرمزی و تحریک شود

جوراب های فشاری می توانند تحریکات پوستی را تشدید کرده و همچنین باعث خارش شوندهنگامی که جوراب های فشاری به طورنامناسب نصب می شوند ، ممکن است قرمزی و فرو رفتگی موقت روی پوست شما روی پاهای شما در لبه پارچه جوراب ظاهر شود

مطمئن ترین راه استفاده از جوراب های فشاری چیست؟

بی خطرترین راه استفاده از جوراب های فشرده سازی پیروی از راهنمایی های ارائه دهنده خدمات بهداشتی است.

اگر جوراب های فشاری خریداری کرده اید که از طریق پیشخوان خریداری کرده اید یا می خواهید جوراب های فشاری را به برنامهمعمول خود اضافه کنید ، با یک پزشک صحبت کنیدآنها در صورت لزوم می توانند توصیه هایی برای سایش و نسخه ای برای جورابهای دارویی با درجه پزشکی ارائه دهند.

به یاد داشته باشید که بیشتر عوارض جانبی ناشی از پوشیدن جوراب های فشاری فقط در صورت عدم پوشیدن صحیح آن ها اتفاق میافتد.

بهترین روش ها برای جوراب های فشرده سازی

در اینجا بهترین روش ها برای استفاده ایمن از جوراب های فشاری مانند سیگواریس آورده شده است:

جوراب های فشرده سازی خود را به درستی توسط یک متخصص حرفه ای نصب کنید.

در صورت افزایش یا کاهش وزن ، مجدداً متناسب شوید تا از اندازه مناسب استفاده کنید.

دستورالعمل های تولید کنندگان جوراب یا جوراب و ارائه دهنده مراقبت های بهداشتی خود را دنبال کنید.

پوست خود را از نظر تغییراتی مانند قرمزی ، فرورفتگی ، خشکی و ایجاد ساییدگی در بین هر سایید بررسی کنید.

جوراب های فشاری را با دست بشویید و آویزان کنید تا خشک شود تا از تاب خوردگی یا تغییر پارچه جلوگیری شود.

جوراب های فشاری را بعد از 30 یا پوشیدن ، یا به محض اینکه می بینید کشش خود را از دست می دهند ، دور بیندازید.

جوراب های فشاری خود را هر روز در آورده و یک جفت خشک و تمیز جای آن را بگذارید تا جوراب ها به پوست شما نچسبند و برداشتنآن مشکل شود

چه موقع به پزشک مراجعه کنیم

جوراب های فشاری می توانند به درمان و جلوگیری از ترومبوز وریدهای عمقی و لخته شدن خون کمک کنند . اما این بدان معنا نیست کهشما باید علائم و نشانه های آن شرایط را نادیده بگیریددر صورت مشاهده هر یک از موارد زیر ، فوراً با ارائه دهنده خدمات بهداشتیخود تماس بگیرید:

رگهای متورم و سخت

حساسیت یا از دست دادن گردش خون که در یک یا هر دو پا ادامه دارد

گرفتگی پا که در یک یا هر دو پا ادامه دارد

قرمزی یا گرما در یک ناحیه از رگ شما

نبض ضعیف یا نبض که از ریتم خارج می شود

پوست مایل به آبی یا بنفش

تنفس دشوار یا تنفس سریع

اگر مدت زمان طولانی است که جوراب های فشاری خود را می پوشید و در برداشتن آنها مشکل دارید ، ممکن است لازم باشد برای کمکبه دکتر خود مراجعه کنید

انواع جوراب های فشرده سازی

سه نوع اصلی جوراب فشاری وجود دارد:

جوراب بافی غیر پزشکی

جوراب های فشرده فارغ التحصیل

جوراب های فشرده سازی ضد آمبولی

جوراب بافی غیرپزشکی

جوراب بافی غیرپزشکی همان چیزی است که شما با شنیدن کلمات "جوراب های فشرده سازیبه احتمال زیاد به آن فکر می کنیدایننوع لباس های فشرده سازی برای خرید هرکسی از طریق پیشخوان یا آنلاین در دسترس است.

شما می توانید میزان فشاری را که این جوراب ها اعمال می کنند بر اساس سطح راحتی خود انتخاب کنیدجوراب بافی غیرپزشکی بهطور گسترده در سراسر کشور در دسترس است و دارای انواع مختلفی از طول ، پارچه و نقش است.

جوراب های فشرده فارغ التحصیل شده

جوراب های فشرده سازی فارغ التحصیل فقط با تجویز پزشک در دسترس هستنداین نوع لباس ها به یک لباس حرفه ای احتیاج دارند ،در آنجا نحوه استفاده ایمن از آنها به شما توصیه می شودارائه دهنده خدمات شما باید در مورد دلیل استفاده از آنها ، مدت زماناستفاده از آنها و سایر عوامل ایمنی روشن باشد.

جوراب ضد آمبولی

جوراب های فشرده سازی ضد آمبولی برای افرادی که در معرض خطر بیشتری برای آمبولی های ریوی هستند تجویز می شود . به طورمعمول ، افرادی که این نوع لباس را تجویز می کنند ، تحرک محدودی دارند.

غذاهای کلیدی

در صورت پیروی از راهنمایی های پزشک و دستورالعمل های سازنده ، استفاده از جوراب های فشرده کننده معمولاً بی خطر است.استفاده بیش از حد از جوراب های فشرده و پوشیدن نادرست آنها می تواند پوست شما را بشکند و شرایطی را برای شروع عفونت ایجادکند.

نباید جفت جوراب فشاری یکسانی را برای چند روز روشن بگذارید و باید از پزشک در مورد طول سایش توصیه شده برای درمان علائمخود بپرسید.

اگر مرتباً از جوراب های فشاری استفاده می کنید ، تهیه نسخه ای برای جوراب های طبی را در نظر بگیریددر صورت بروز عوارضجانبی مانند شکستگی یا کوفتگی پوست ، استفاده از جوراب را قطع کرده و به پزشک خود اطلاع دهید

 

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۱۰ آذر ۹۹ ، ۰۱:۱۲
ماهان مدیکال

حساسیت به آجیل از رایج ترین آلرژی های غذایی است و شامل واکنش به بادام ، گردو و اسپند است. آلرژی به بادام زمینی اما از نظر فنی آلرژی مغز نیست.

بسیاری از 1/2٪ از افراد در ایالات متحده که به بادام زمینی حساسیت دارند ممکن است به اشتباه باور داشته باشند که به آجیل حساسیت دارند ، اما بادام زمینی در واقع آجیل نیست - آنها حبوبات هستند ، شبیه لوبیای سیاه و عدس.

با این حال ، طبق کالج آلرژی ، آسم و ایمونولوژی آمریکا ، 25-40٪ از افراد مبتلا به آلرژی بادام زمینی نیز به حداقل یک مغز درخت حساسیت دارند.

در این مقاله ، علائم ، علل و درمان آلرژی مغزها را بررسی می کنیم. همچنین میتوانید انواع محلول ضدعفونی کننده را از ماهان مدیکال نهیه بفرمایید.

 

آلرژی به آجیل چیست؟

اگر شخصی حساسیت به آجیل دارد ، بهتر است از انواع آجیل ها خودداری کنید.
اگر فردی به آلرژی مغز حساسیت داشته باشد ، بدن او در برابر خوردن آجیل درخت واکنش بدی نشان خواهد داد. ممکن است فردی به یک نوع آجیل یا چند نوع آلرژی داشته باشد ، اگرچه پزشکان معمولاً به افرادی که به یک آجیل حساسیت دارند توصیه می کنند از سایر آجیل ها نیز خودداری کنند. آجیل های درختی عبارتند از:

بادام ها
گردو
گردوی آمریکایی
پسته
آجیل ماکادمیا
کاشوبادام هندی
فندق
آجیل برزیلی
آجیل کاج
آجیل لیچی
بلوط
حساسیت به آجیل به طور گسترده ای وجود دارد و ممکن است به خصوص در کودکان شیوع بیشتری داشته باشد. طبق تحقیقات و آموزش آلرژی غذایی ، بستری شدن در بیمارستان برای آلرژی مغز در کودکان بین اواخر دهه 1990 و اواسط دهه 2000 سه برابر شده است .

علائم

علائم حساسیت به آجیل معمولاً پس از خوردن فرد یا قرار گرفتن در معرض آجیل به سرعت ایجاد می شود.

علائم می تواند از آبریزش بینی خفیف تا علائم تهدید کننده زندگی آنافیلاکسی باشد که شامل تورم گلو ، تنگی نفس و شوک است.

یک فرد می تواند در مقاطع زمانی مختلف علائم مختلف حساسیت به آجیل را داشته باشد.

افرادی که به آلرژی مغز حساسیت دارند ممکن است علائم زیر را پس از قرار گرفتن در معرض برخی یا انواع آجیل مشاهده کنند:

سرفه کردن
دل درد
حالت تهوع
عطسه کردن
اسهال
خارش ، به ویژه در اطراف صورت و دهان
چشم های پف کرده یا آبریزش دار
تورم لب ها
گلو ریگ دار
استفراغ
مشکل تنفس
کندوها
مشکل در بلعیدن
احساس ضعف
آنافیلاکسی بدون درمان سریع می تواند کشنده باشد. افرادی که دارای علائم حساسیت شدید به آجیل هستند ، باید در مورد تهیه نسخه EpiPen - تزریق خودکار اپی نفرین - با یک متخصص بهداشت صحبت کنند. این دستگاه دسترسی کامل به درمانی را که نیاز دارند به آنها می دهد.

انواع
تمام علائم آلرژی به آجیل به دلیل پاسخ سیستم ایمنی بدن به پروتئین آجیل است ، اما ممکن است در آنتی بادی هایی که سیستم ایمنی بدن به عنوان بخشی از این واکنش ایجاد می کند ، تفاوت هایی وجود داشته باشد.

رایج ترین نوع حساسیت به آجیل ، و نوعی حساسیت به واکنش های خطرناک مانند آنافیلاکسی ، در نتیجه فعال شدن ایمونوگلوبولین E (IgE) در بدن رخ می دهد. اجزای مختلف سیستم ایمنی بدن مسئول اکثر واکنشهای دیگر هستند که تمایل به کندی دارند.

نوع سوم واکنش آلرژیک با ترکیبی از IgE و سایر عناصر سیستم ایمنی ارتباط دارد.

برخی از افراد مبتلا به آلرژی غذایی ، به عنوان مثال ، کسانی که به شیر حساسیت دارند ، با گذشت زمان از آنها بیشتر می شوند. آلرژی به بادام زمینی در کودکان بیشتر از بزرگسالان است ، که 2.5٪ از کودکان را تحت تأثیر قرار می دهد اما تنها 1.2٪ از کل جمعیت ایالات متحده را نشان می دهد.

powered by Rubicon Project
چه چیزی باید اجتناب شود
افرادی که به آجیل حساسیت دارند باید از خوردن همه آجیل های درختی پرهیز کنند ، حتی اگر یک متخصص مراقبت های بهداشتی فقط آنها را حساسیت به یک نوع تشخیص داده باشد. متخصصان به افراد مبتلا به آلرژی مغز درخت توصیه می کنند که از بادام زمینی نیز خودداری کنند.

جوز هندی ممکن است شبیه یک آجیل باشد ، اما یکی نیست ، بنابراین مصرف آن برای افرادی که حساسیت به آجیل دارند باید بی خطر باشد.

سازمان غذا و داروی آمریکا (FDA) در نظر نارگیل به یک مهره درخت، بلکه آن است که به طور رسمی یک میوه است. افرادی که به آجیل حساسیت دارند باید قبل از افزودن نارگیل به رژیم غذایی یا استفاده از محصولات حاوی نارگیل با یک متخصص بهداشت و درمان مشورت کنند.

آجیل ها کاربردهای مختلفی دارند و می توانند انواع مختلفی از غذاها ، نوشیدنی ها و محصولات غیر خوراکی را تولید کنند. برای جلوگیری از علائم حساسیت به آجیل ، افراد مبتلا به آلرژی هنگام مصرف یا استفاده احتیاط می کنند:

مواد پخته شده
دسرها
سس ها
غذاهای آسیایی ، آفریقایی و هندی
سالادها
سوپ و فلفل قرمز تهیه شده
مخلوط بسته بندی شده
صابون ها
لوسیون های پوستی
محصولات مراقبت از مو
برخی از نوشیدنی های الکلی
علل
همانند سایر واکنش های آلرژیک ، علائم آلرژی به مغز در نتیجه پاسخ سیستم ایمنی بدن به پروتئین های موجود در آجیل ها به نظر می رسد که مواد مضر هستند.

دانشمندان دقیقاً نمی دانند که چرا بدن برخی از افراد در برابر پروتئین های مغز اینگونه واکنش نشان می دهند ، اما چون آلرژی غذایی در خانواده ها ایجاد می شود ، به نظر می رسد ژنتیک یک عامل است. در افرادی که به آلرژی های دیگر مانند تب یونجه مبتلا هستند نیز احتمال آلرژی به مغزها بیشتر است.

درمان ها
برنامه درمان اساسی برای افراد مبتلا به آلرژی مغز شامل:

اجتناب از همه مغزهای درختی و بادام زمینی ، و همچنین محصولات حاوی آنها و محصولاتی که تحت همان امکانات این غذاها تحت پردازش قرار گرفته اند
شناخت علائم آلرژی به مغزها و اقدام سریع در صورت بروز آنها
مصرف آنتی هیستامین برای رفع علائم خفیف ، مانند خارش یا تورم ، در صورت بروز
افراد مبتلا به آلرژی شدید باید یک تزریق خودکار مانند EpiPen داشته باشند تا در صورت بروز آنافیلاکسی را سریعاً درمان کنند
اگر کودک حساسیت به آجیل دارد ، والدین یا مراقبان باید اطمینان حاصل کنند که معلمان ، مراقبین ، مربیان و والدین دوستان کودک از شدت وضعیت کودک آگاه هستند.
افرادی که به آلرژی مغز حساسیت دارند ، باید مراقب خواندن برچسب ها باشند تا اطمینان حاصل کنند که هیچ چیزی که می خورند حاوی آجیل نیست یا در طول فرآیند تولید به آجیل آلوده نشده است.

"ضد آجیل" یک خانوار می تواند خطر قرار گرفتن در معرض تصادف و بروز علائم حساسیت به آجیل را کاهش دهد. تمیز کردن سطوح با اسپری های تمیز کننده یا دستمال های مرطوب کننده می تواند باقیمانده بادام زمینی را از بین ببرد. شستن دست ها با آب روان و صابون پس از دست زدن به آجیل ها نیز می تواند خطر آلودگی را کاهش دهد.

محققان در حال حاضر روش های مختلفی را برای کمک به افراد مبتلا به آلرژی بادام زمینی در ایجاد تحمل در معرض بادام زمینی کشف می کنند.

در مورد راههای مقابله با آلرژی غذایی اینجا بخوانید.

خلاصه
حساسیت به آجیل یکی از رایج ترین آلرژی های غذایی در ایالات متحده است و علائم حساسیت به آجیل می تواند از آزار دهنده تا تهدید کننده زندگی باشد.

پرهیز از غذاها و محصولات حاوی آجیل بهترین راه برای جلوگیری از واکنش است. با این حال ، از آنجا که آجیل درختان و بادام زمینی در بسیاری از مواد غذایی و محصولات وجود دارد و آلودگی متقابل می تواند در امکاناتی که تولید کنندگان آجیل را پردازش می کنند ، ایجاد شود ، مردم باید مراقب باشند تا از قرار گرفتن در معرض تصادف جلوگیری کنند.

ترجمه: واحد علمی پژوهشی ماهان مدیکال

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰۴ آذر ۹۹ ، ۰۸:۱۷
ماهان مدیکال